آموزش میکسر دایناکورد

آموزش میکسر دایناکورد

مقدمه

با توجه به اینکه استفاده از میکسر های دایناکورد در ایران به شدت متداول است، من قصد دارم آموزش های کامل این میکسر را در سایت میکس صدا در اختیار شما عزیزان قرار دهم.

اولین نکته درباره این آموزش ها این است که مجموعه آموزش ها تجربه شخصی من هستند و ممکن است دارای اشکالاتی باشند. اگر در این آموزش ها شاهد مشکل و یا ابهامی بودید، لطفا از بخش نظرات آن‌را به ما اطلاع دهید.

دوم اینکه این آموزش ها به زبان ساده بیان شده‌اند و افرادی که اولین بار است از میکسر های دایناکورد استفاد می‌کنند به راحتی می‌توانند آن را فرا بگیرند. سوم این آموزش ها در خصوص مدل های 600 ، 1000 ، 1600 و 2200 دایناکورد است.

هر چند خیلی از بخش ها آن به صورت مفاهیم عمومی است و در خیلی میکسر های دیگر نیز کاربرد دارد. چهارمین نکته این که در میکسر های دایناکورد تفاوت چندانی بین مدل های CMS و PM وجود ندارد بنابراین خیلی از این بخش ها بین میکسر های دارای پاور و فاقد پاور مشترک است. و آخرین نکته این که این سری از آموزش ها شامل میکسر PM 502 نمی‌باشد هرچند برخی از مطالب مرتبط با این میکسر است.

اهداف

در خیلی از هیات ها ، مدارس و مساجد از میکسر های دایناکورد ( Dynacord ) استفاده می‌شود. که دلیل این استقبال در واقع قیمت پایین این میکسر ها نسبت به قابلیت های آنهاست. علاوه بر آن یادگیری دستگاه های دایناکور خیلی ساده است و زمان زیادی نمی‌گیرد. چیزی که ما با آن مواجه هستیم این است که در خیلی از جاها از تمام قابلیت این میکسر ها به درستی استفاده نمی‌شود ؛ هدف من از نوشتن این مطالب این است که به شما صدابرداران کمک کنم تا ضعف های صدابرداری مخصوصا در هیات ها به حداقل برسد.

من در مطالب آینده قصد دارم به معرفی میکسر های دایناکورد و نحوه کار با آنها بپردازم. امید وارم آموزش دستگاه های کمپانی دایناکورد برای شما مفید باشد. در ادامه پیشنهاد می‌کنم برای مشاهده مطالب مرتبط با آموزش دایناکورد به زبان ساده کافی است بر روی هر یک از سرفصل هایی که در قسمت زیر بیان شده کلیک کنید.

 

آموزش میکسر دایناکورد

 

سرفصل های آموزش

برای راحتی دسترسی شما عزیزان به این آموزش‌ها من ترجیح میدم سر فصل های این آموزش را در این صحفه بیان کنم تا شما در آینده با مراجعه به این صفحه بتوانید آموزش مدنظر خود را انتخاب کنید.

  1. ورودی میکروفن میکسر
  2. ورودی لاین در میکسر
  3. جک اینسرت در میکسر
  4. ولوم گین در میکسر
  5. دکمه لوکات در میکسر
  6. دکمه وویس فیلتر در میکسر
  7. اکولایزر پارامتریک
  8. ولوم افکت در میکسر دایناکورد
  9. ولوم های خروجی صدا در هر ردیف
  10. ولوم پن در میکسر
  11. صدای نشانه
  12. دکمه میوت در میکسر دایناکرد
  13. فیدر و چراغ های سیگنال
  14. جک کنترل افکت
  15. خروجی افکت سند
  16. اعمال افکت در خروجی ها
  17. اعمال افکت
  18. آیوکس در میکسرهای دایناکورد
  19. مون در میکسر های دایناکورد
  20. ورودی و خروجی های آر سی ای RCA
  21. خروجی های دستگاه دایناکورد
  22. ورودی پاور آمپ
  23. ورودی لامپ دستگاه میکسر
  24. دکمه ی استندبای
  25. اکولایزر گرافیکی
  26. چراغ کنترل قدرت میکسر
  27. صفحه دیجیتال در میکسر دایناکورد

من تصور میکنم شما با استفاده از این 27 آموزش راجب میکسر های دایناکورد همه چیز را بدانید و به راحتی بتوانید تنظیمات یک میکسر را انجام دهید. اگر فکر میکنید که من مطلبی را توضیح ندادم ممنون میشم که مطلب مورد نظر را از طریق همین صفحه به ما اطلاع دهید.

این مقاله را به زبان دیگر ببینید:

انصراف از نظر