صدای صحنه

منظور از صدای صحنه، مجموعه ابزار هایی هست که شما با استفاده از آن قادر هستید صدای یک صحنه را دریافت و ضبط نمایید. مجموعه محصولات صدای صحنه شامل انواع میکروفن‌ها، میکسر، رکوردر، هدمیک، تورگاید، بوم و سکت می‌باشد.

البته که این تنها تجهیزات اصلی صدای صحنه می‌باشد و گاها شما برای تهیه صدا در این حوضه به ابزارهای بیشتری نیازمند هستید. همیشه تجهیزتی که برای صدای صحنه در نظر گرفته می‌شود از کیفیت عالی برخوردارند.

معمولا در این حوزه افراد به دنبال محصولات ارزان قیمت و یا با کیفیت پایین نیستند، چون کیفیت در صدای صحنه یکی از مهمترین ملاک های کار هست. معمولا برای این کار از میکروفن هایی استفاده می‌شود که کمترین میزان نویز را دارا هستند.

چون صدای صحنه ممکن هست در فضای باز اتفاق بیوفتد شما برای تهیه صدای صحنه ممکن هست به میکسر های پرتابل نیز نیاز پیدا کنید. و یا نیاز داشته باشید از میکروفن هایی استفاده کنید که حساسیت بیشتری در برابر امواج صوتی دارند.

در مورد شرکت هایی که این محصولات را تولید می‌کنند، برندهای زیادی هستند که محصولات صوتی تولید می‌کنند ولی محصولات خیلی از این شرکت‌ها بدلیل نداشتن کیفیت کافی برای استفاده در صدای صحنه کاربرد ندارد.

معمولا افراد برای صدای صحنه از برند هایی مانند ZOOM، Marantz، Boya ویا Audio-Technica استفاده می‌کنند. خب محصولات این برند ها معمولا از قیمت بالاتری نسبت به سایر برند ها برخوردارند برای همین هم افراد مبتدی برای شروع کار به سراغ برند های ارزون قیمت تر می‌روند.

خرید یک محصول با کیفیت از یک برند معتبر شما را مدت‌ها از هزینه مجدد بی‌نیاز می‌سازد. به علاوه کیفیت کار را بالاتر برده و خروجی کار شما را حرفه‌ای‌تر جلوه می‌دهد. پیشنهاد ما در میکس‌صدا (mixseda) این است که محصولات با کیفیت خریداری کنید.

شاید این محصولات به دلیل برند و سابقه خوبی که دارند در اول کار گران‌تر از دیگر محصولات باشند ولی تجربه نشان داده محصولات ارزان قیمت بی‌کیفیت هستند و شما در صورت خرید چنین محصولاتی به مرور زمان هزینه بیشتری صرف داشتن آن‌ها می‌کنید.

در مورد میکروفن، شما هیچگاه نمیتوانید با استفاده از یک میکروفن پروژه‌های حرفه‌ای انجام دهید. شما برای اینکه در هر زمینه و فضایی قادر به تهیه صدای صحنه باشید به انواع میکروفن‌ها نیاز خواهید داشت.

مانند میکروفن دوربین، میکروفن یقه‌ای ، میکروفن شات‌گان، میکروفن‌های بیسیم، میکروفن‌های هاش‌افو یا حتی میکروفن‌هایی که به عنوان یک افزونه به دستگاه هایی مانند تلفن همراه متصل می‌شوند.

هر کدام از این میکروفن‌ها کاربردهای خاص خود را دارد و شما برای این که بتوانید در تمامی فضاهای موجود پروژه خود را تکمیل کنید به تمامی آن‌ها نیاز خواهید داشت. در صورتی که در مورد هر کدام از مطالب گفته شده در سایت سوالی دارید، می‌توانید آن‌را از طریق راه های ارتباطی با ما درمیان بگذارید.