پاورمیکسر ها در واقع میکسر های آنالوگی هستند که به آنها یک آمپلی فایر اضافه شده. یک میکسر آنالوگ دارای قابلیت های بسیار زیادی میتواند باشد اما ، یک قابلیت دیگر است که به درد میکسر های استدیویی نمیخورد اما برای صدابرداری در جاهای دیگر ، یک امر حیاتی است. باند های اکتیو مشکلات تنظیمات مربوط به خودشان را دارند اما باند های پسیو، نیاز به آمپلی فایر دارند. افراد غیر حرفه ای ، شاید برایشان کمی سخت باشد که میکسر را به یک پاورامپ وصل نمایند. از طرفی ، میکسر ها بسیار بزرگ هستند و قابلیت جایگذاری پاور آمپلی فایر درون خود را دارند. پس یک پاور میکسر، علاوه بر میکسر بودن ، خود دارای آمپلی فایر های قوی است که بتواند باند ها را مستقیما راه اندازی کند.
یا اگر مثلا تعداد باند ها بالا بود و باز هم باید از پاور آمپلی فایر های بیش تری استفاده میکردیم ، بالاخره پاور داخلی میکسر نیز یک آمپلی فایر را کم میکرد و همین باعث راحت تر شدن کار و نصب و … میشود. در مجالس ، که نیاز به چیدن وسایل و سپس اجرای یک برنامهی چهار الی پنچ ساعتی و دوباره جمع کردن سیستم است ، باعث راحتی کار نیز میشود.
پس پاور میکسر در واقع یک میکسر است که دارای آمپلی فایر داخلی برای راه اندازی باند میباشد. معمولا میکسر های موجود در بازار دارای آمپلی فایر های استریو 300تا 1000وات بر آمپدانس 4 اهم هستند. استفاده از پاورمیکسر ها در استدیو ها تنها هزینه را بالا میبرد همانطور که مصرف توان بسیار زیادی هم دارد و در برابر روشن و خاموش شدن های مکرر نیز حساس است!
پاورمیکسر های کمپانی دایناکورد:
پیشنهاد میکنم برای درک بهتر این مطلب با تفاوت بین میکسرها و پاورمیکسر ها آشنا شوید.