میکسر آنالوگ
یک میکسر آنالوگ ، دارای ورودی هایی برای صدا ، خروجی هایی برای صدا و تنظیماتی برای صدا است که همگی اینها آنالوگ هستند.
میکسر آنالوگ بهتر است یا دیجیتال
خوبی این میکسر ها ، کیفیت بسیار بالای آنها است. به هر حال ، نسبت به میکسر های دیجیتال از نظر های فای بودن ، بهتر هستند زیرا کوچکترین اعوجاجی ایجاد نمیکنند و صدا را بسیار خطی پردازش میکنند.
اصلا هنگ نمیکنند ، به شرط استفاده از سیم و کابل درست و منبع تغذیه خوب ( از طرف شرکت سازنده ) ، نویز بسیار کمی دارند. حتی میتوان این میکسر ها را با یک خلاقیت ، باطری بایاس کرد و نویز را به حداقل رساند! (اینکار باید توسط یک متخصص الکترونیک انجام گردد).
مزیت های میکسر آنالوگ
این میکسر ها بسیار ارزان تر از قیمتی که در بازار هست ، باید باشند و دلیل اینکار برند بودن،و کمی دستکاری دلال ها در بازار است.
اما باز هم به هر حال میکسر هایی بسیار ارزان هستند. قابل اعتماد بوده،و بسیار آسان میتوان از آنها استفاده کرد ، دسترسی مستقیم به تمام تنظیمات دارند و از این رو هم برای استدیو و هم برای اجرای زنده بسیار مناسباند.
این میکسر ها ، بستگی به رنج قیمت ،کارایی های متفاوتی دارند. یکی از مهم ترین مشخصه های انتخاب این میکسر ها، تعداد کانال آنها است.
تعداد کانال های صدا میکسر آنالوگ
هر میکسر، تعداد کانال مشخصی دارد و از دو کانال شروع شده و بسته به نوع و کاربردی که دارند شامل تعداد کانال های بیشتری میشوند.
برای کار های استدیو های نیمه حرفهای و خصوصا امروزی که تمامی کار ها با کامپیوتر انجام میشود ، ممکن است به بیش از 10 کانال نیاز نباشد.
زیرا صدا های رکورد شده را به راحتی میتوان بعد از صدا برداری ، در کامپیوتر نیز میکس و مستر کرد. اما برای اجراهای زنده ، به حداقل 8 کانال نیاز است ، تا بتواند پاسخگوی تمام نوازنده ها و خواننده ها و گوینده ها باشد.
معایب میکسر آنالوگ
عیب بسیار بزرگ این میکسر ها ، در افکت های آنها است. با توجه به اینکه در میکسر هایی همانند دایناکورد سری 3 ، دارای افکتور داخلی هستند اما باز هم توسط میکسر آنالوگ نمیتوان به افکت ها دسترسی مستقیم داشت .
این میکسر ها درواقع هیچ پردازنده ای ندارند ، و تمامی کارهایشان را با مدارات انالوگ انجام میدهند.
در این میکسر ها ، میتوان به صدا های آنالوگ و ورودی ها و تنظیمات مربوطه دسترسی مستقیم داشت اما به فایل های صوتی ، نه. و به یک لپتاپ در کنارشان ، برای پردازش صدا و یک کارت صدا ، حتما نیاز دارند. این عیب ، بزرگ ترین عیب ها است که به میکسر های دیجیتال روی میآورند.
میکسر های آنالوگ کمپانی دایناکورد: